fbpx
WEBRESULT white trans

Om os

Bag scenen hos WebResults

Historien

Hvordan startede det?

Hvorfor WebResults?

Jeg, Oliver Gellett, startede Webresults i april 2023. Jeg har altid haft en drøm om at være selvstænding, og har altid nydt at hjælpe andre. Derfor satte jeg mig ned og tænke over hvordan jeg kunne gøre begge dele på samme tid.

Jeg har også altid været teknisk anlagt. Computere og strategiske spil har altid været en favorit. I gymnasiet valgte jeg Programmering og El-teknik, og blev bidt af det med det samme. Jeg var også med til DM i teknologi, som jeg vandt i 2015.

Med alt dette i tankerne, var der kun én vej at gå. Jeg startede på Erhvervsakademiet og tog Multimediedesigneruddannelsen.

Herefter har jeg haft nogle forskellige jobs for at få en masse erfaring, og er nu startet op med WebResults, som er her for at løse et essentielt problem for andre selvstændige; At få sit budskab online og skabe nogle resultater.

Hvad tilbyder jeg?

Jeg har valgt at specialisere mig indenfor de mere tekniske dele, som SEO, hostingløsninger og skræddersyede hjemmesider. 

Derfor tilbyder jeg ikke betalt marketing på f.eks. Google, Facebook eller Instragram. Men jeg fortsætter med at udvide mit netværk og kan henvise til dygtige folk, der har styr på den slags opgaver. 

Jeg laver hjemmesider med kunden i fokus. WebResults er ikke en pengemaskine, men et job, der giver noget endnu bedre. Det giver glade kunder, når de får gode resultater, og det er dét jeg er her for – at hjælpe dig og alle andre, der har brug for det.

Så derfor tilbyder jeg:

“De bedste resultater til de laveste priser”

Oliver

Kontakt

Jeg lever af mund til mund marketing, og bruger derfor ikke penge på at opsøge nye kunder. God service og gode resultater er alt jeg behøver at levere.

Så tag hellere end gerne kontakt, hvis du har spørgsmål. Det koster ikke noget, og kunne være starten på et godt samarbejde.

Jeg garanterer

Åbningstider

Information

Jeg løser dine problemer

Hvad kan jeg gøre for dig?

web-design-ikon

Hjemmeside

Hjemmeside til virksomheder der skal have sit budskab online.

positivt-resultat-ikon

Webshop

Brugervenlig webshop der er klar til salg fra 1. dag.

Social-media-ikon

Hosting

Pålidelig Mail- og Webhosting med fuld support.

rank-op-ikon

SEO

Rank højt på Google og få flere besøgende med SEO.

pære-ikon

Vedligehold

Løbende opdateringer der sørger for at din side altid spiller.

Tekst ikon

Webudvikling

Store eller små opgaver på en eksisterende hjemmeside.

Kontakt mig her

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Kontakt information

+45 2215 3383
oliver@webresults.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 12:00 
Weekend – Lukket

Adresse

Vejlevej 330
6000 Kolding