fbpx
WEBRESULT white trans

Om os

Bag scenen hos WebResults

Historien

Hvordan startede det?

Hvorfor WebResults?

Jeg, Oliver Gellett, startede Webresults i april 2023. Jeg har altid haft en drøm om at være selvstænding, og har altid nydt at hjælpe andre. Derfor satte jeg mig ned og tænke over hvordan jeg kunne gøre begge dele på samme tid.

Jeg har også altid været teknisk anlagt. Computere og strategiske spil har altid været en favorit. I gymnasiet valgte jeg Programmering og El-teknik, og blev bidt af det med det samme. Jeg var også med til DM i teknologi, som jeg vandt i 2015.

Med alt dette i tankerne, var der kun én vej at gå. Jeg startede på Erhvervsakademiet og tog Multimediedesigneruddannelsen.

Herefter har jeg haft nogle forskellige jobs for at få en masse erfaring, og er nu startet op med WebResults, som er her for at løse et essentielt problem for andre selvstændige; At få sit budskab online og skabe nogle resultater.

Hvad tilbyder vi?

Vi har valgt at specialisere mig indenfor de mere tekniske dele, som SEO, hostingløsninger og skræddersyede hjemmesider. 

Derfor tilbyder vi ikke betalt marketing på f.eks. Google, Facebook eller Instagram. Men vi fortsætter med at udvide vores netværk og kan henvise til dygtige folk, der har styr på den slags opgaver. 

Vi laver hjemmesider med kunden i fokus. WebResults er ikke en pengemaskine, men et job, der giver noget endnu bedre. Det giver glade kunder, når de får gode resultater, og det er dét vi er her for – at hjælpe dig og alle andre, der har brug for det.

Så derfor tilbyder vi:

“De bedste resultater til de laveste priser”

Oliver
Oliver Gellett - Ejer og webudvikler
Rasmus kock
Rasmus Kock - Lead Manager

Kontakt

Vi lever af mund til mund marketing, og bruger derfor kun få kroner på at opsøge nye kunder. God service og gode resultater er alt vi behøver at levere, for at skabe den bedste marketing der findes – God omtale.

Så tag hellere end gerne kontakt, hvis du har spørgsmål. Det koster ikke noget, og kunne være starten på et godt samarbejde.

Vi garanterer

Åbningstider

Information

Vi løser dine problemer

Hvad kan vi gøre for dig?

web-design-ikon

Hjemmeside

Hjemmeside til virksomheder der skal have sit budskab online.

positivt-resultat-ikon

Webshop

Brugervenlig webshop der er klar til salg fra 1. dag.

Social-media-ikon

Hosting

Pålidelig Mail- og Webhosting med fuld support.

rank-op-ikon

SEO

Rank højt på Google og få flere besøgende med SEO.

pære-ikon

Vedligehold

Løbende opdateringer der sørger for at din side altid spiller.

Tekst ikon

Webudvikling

Store eller små opgaver på en eksisterende hjemmeside.

Kontakt os her

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt information

+45 22 15 33 83
kontakt@webresults.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00 
Weekend – Lukket

Adresse

Vejlevej 330
6000 Kolding